| ενα help.... | |
|
+5`Laura~! raz()r Arp The_Low` o3 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
o3 Anti-Cheat
Αριθμός μηνυμάτων : 233 Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : Tripolitzaaaaaaa
| Θέμα: ενα help.... Κυρ Σεπ 01, 2013 2:04 pm | |
| Βλεποντας το topic του windrunner μου ηρθε στο μυαλο και εμενα ενα προβλημα που εχει το pc μου(απο τα πολλα προβληματα,αλλα δεν χρειαζετε να τα αναφερω ολα) Αρχισε να μου το κανει τους τελευταιους μηνες...(1-2 φορες το μηνα σιγουρα) Οταν τον εχω πολυ ωρα ανοικτο,ισως και ολοκληρη την μερα κατα το βραδακι σινηθως κλεινει αυτοματα.. Κανει εναν ηχο στην αρχη λες και κολησε ιο και αυτοματως μετα κανει επανεκιννηση μονο του... Τωρα φταιει οτι θελει format,φταιει οτι ειναι για το..... γενικα ο υπολογιστης....τι φταιει δεν ξερω... Ξερει κανενας? | |
|
| |
The_Low` Liosimo Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 75 Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2013 Ηλικία : 29 Τόπος : Νικαια
| Θέμα: Απ: ενα help.... Κυρ Σεπ 01, 2013 2:17 pm | |
| μπορει να φταιει η θερμοκρασια (ειδηκα το καλοκαιρι)
Αν ειναι παλιος μπορει να ανεβενει αργα αλλα σταθερα με τις ωρες η θερμοκρασια διοτι επιβαρυνεται..
Για κατεβασε κανα προγραμμα καταγραφης θερμοκρασιας και δες αν η GPU και γενικα η θερμοκρασια ειναι καλη..
***Ο Ηχος μπορει να ειναι το ανεμηστηρακι που προσπαθει να τρεξει για να κατεβασει θερμοκρασια
για πες :p | |
|
| |
Arp Liosimo Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 78 Ημερομηνία εγγραφής : 02/04/2013 Ηλικία : 29 Τόπος : Κ.Τούμπα/Θεσσαλονίκη
| Θέμα: Απ: ενα help.... Κυρ Σεπ 01, 2013 2:28 pm | |
| Πιθανότατα είναι αυτό που ανέφερε ο The_Low`. Μου το έκανε και εμένα παλαιότερα (κάνει ένα beep και κάνει restart) και ήταν λόγο overheating δηλαδή αυξημένης θερμοκρασίας. Δοκίμασε να ανοίξεις το κουτί και να το καθαρίσεις από την σκόνη που τυχόν έχει μαζέψει. | |
|
| |
o3 Anti-Cheat
Αριθμός μηνυμάτων : 233 Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : Tripolitzaaaaaaa
| Θέμα: Απ: ενα help.... Κυρ Σεπ 01, 2013 3:18 pm | |
| okay μαγκες, μαλλον αυτο που λετε θα ειναι..θα το κοιταξω κιολας να δω... Καντε το lock | |
|
| |
raz()r Member
Αριθμός μηνυμάτων : 30 Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2013
| Θέμα: Απ: ενα help.... Κυρ Σεπ 01, 2013 3:20 pm | |
| Φιλε προσεχε ακομα και τωρα τις τελευταιες μερες του καλοκαιριου , γιατι περυσι τετοιες μερες καηκαν και οι 2 ασφαλειες απο τον υπολογιστη μου με αποτελεσπα rip pc. Μην το ζοριζεις πολλες ωρες , χτες κατεστρεψα και αλλον δισκο ( vista ) που ειχα το cs με αποτελεσμα τωρα να ειμαι απο Linux και επειδη εχει κατι προβληματα με τα package να μην μπορω να παιξω cs . Λοιπον οσο για τον ηχο καθαρισε το ανεμιστηρακι. Κανε και ενα defrag . Αν συνεχισει δωσε format. | |
|
| |
`Laura~! Member
Αριθμός μηνυμάτων : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2013 Ηλικία : 26 Τόπος : Τρικαλα
| Θέμα: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δευ Σεπ 02, 2013 2:32 am | |
| Και εμενα μου συμβενει εμενα αυτο το πραγμα εδω και κανα μηνα κανει περιεργους ηχουν που προερχονται απο το ανεμηστηρακι μου φενετε και επισης νομιζω πως γυρναει ποιο γρηγορα για αυτο κανει αυτο τον θορυβο και κολαει λιγο το PC μου ! | |
|
| |
WizZaRd` Liosimo Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 243 Ημερομηνία εγγραφής : 21/12/2012
| Θέμα: Απ: ενα help.... Δευ Σεπ 02, 2013 2:39 am | |
| και εγω οταν μου το εκανε αυτο, ειχε προβλημα με το ανεμιστηρακι και ηταν αργά για την μητρικη! Εκανα φορματ αλλαξα ανεμιστηρακι και ολα οκ... | |
|
| |
NtiNaKI <3 Member
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2013 Ηλικία : 27 Τόπος : Πειραιας
| Θέμα: Απ: ενα help.... Δευ Σεπ 02, 2013 3:00 am | |
| Παρτε κανα καινουριο pc :p | |
|
| |
nickel Anti-Cheat
Αριθμός μηνυμάτων : 221 Ημερομηνία εγγραφής : 28/12/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : ilion
| Θέμα: Απ: ενα help.... Δευ Σεπ 02, 2013 3:28 am | |
| ti na pw kai gw re magkes opou me to idio pc prin 1 xrono epaiza mw3 me 150 fps kai tr oute 30 ola ta games ta eixa sto 100-150 ka itr mono 1.6 sta 100 ka ita alla me stelnoun gia tsai ola off se 3d settings .(kati paei lathos kai mou ta katebazei! dn exw pira3i tpt dn exei xalasei tpt kai kolaw -.-
σορυ για greeklish αλλα ειμαι απο android και δν μπορω να γραψω γρι ... | |
|
| |
o3 Anti-Cheat
| |
| |
GemiN^ Member
Αριθμός μηνυμάτων : 138 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2013 Ηλικία : 27
| Θέμα: Απ: ενα help.... Τρι Σεπ 03, 2013 4:20 am | |
| mike eixa prosfata to idio provlima isws fteei i pasta tou tranzistor p stelnei tin 8ermansi sto anemistiraki isws 8elei allagi alla mporei na min kanei kali doulia to trofodotiko | |
|
| |
| ενα help.... | |
|